Támogatás

Felmérés

Kérésükre munkatársaink helyszíni felmérést végeznek az ajánlattételt megelőzően.

Karbantartás - Szerviz

Szakembereink a garancia időszakon túl is versenyképes piaci árakon állnak rendelkezésre valamennyi általunk értékesített termék karbantartásával, szervizelésével kapcsolatban.

Kivitelezés

Az általunk forgalmazott termékek beszerelését, beüzemelését versenyképes piaci áron vállaljuk, kivitelezési munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk.

Üzemeltetés

Az általunk forgalmazott automata pelletkazánokat és konténeres hőközpontokat rendszerben is értékesítjük, és vállaljuk ezek hőszolgáltatás keretén belül történő üzemeltetését is.

Cégünkről...

Csapatunk komplex, a biomassza tüzelés teljes vertikumát átfogó tevékenységet végez: 2003 óta sikeresen működő, 100%-ban magyar vállalkozás. Az eltelt több mint egy évtized alatt több mint 200 automata biomassza kazánt telepített országszerte és határainkon túl, több mint 14,4 MW összteljesítményben. A lengyel SAS Metalowo Kotlarski (SAS) és az olasz Ct. Pasqualicchio (CTP) kazánok szerződött magyarországi importőre és hivatalos forgalmazója. Az értékesítésen és telepítésen túlmenően a fenti kazánok garanciális és garancián túli szakszervizét is ellátja országos lefedettséggel.

Totalpellet Kft.

Totalpellet Kft., Pelletgyártó Üzem Agárd-Pálmajor

Totalpellet Kft., Kazánok értékesítése +36306305590

Totalpellet Kft., Kapcsolat Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.