PELLET

Pellet

 

A pelletünk 100%-ig természetes alapanyagokból készülő granulátum, amely felhasználható pellet kazánokban és vegyes tüzelésű kazánokban is. A pellet hosszrepedésektől mentes. Átmérők: 6-8 mm (típusfüggő). A pellet maximális hosszát 45-50 mm-ben határozták meg.


Agripellet:

különféle mezőgazdasági terményekből, általában melléktermékekből előállított agripellet a fapellet fűtőértékét több esetben (pl. napraforgóhéj) eléri/meghaladja, égetése során valamivel több hamu keletkezik, a fapellet áránál viszont jóval olcsóbban szerezhető be.

 

Napraforgóhéj pellet:

Pelletkazánhoz napraforgó pellet

 

Áraink:

Napraforgóhéj pellet: 55 Ft + ÁFA/kg (BigBag)

(fűtőérték: 18,9 MJ/kg)

 

Kiszerelés:

• 25 kg-os malmi-zsákos kiszerelés: 45 Ft + ÁFA/kg
• Big bag (1000 kg): 1500 Ft + ÁFA, betétdíjas
• Raklap: 1500 Ft + ÁFA, betétdíjas

 

Kiszállítás:

Kiszállításra kérjen árajánlatot!


Takarmány pellet

Lucerna pellet:

 

lucerna n

 

Lucerna pellet jellemzők:

 

  • 15% feletti nyers fehérjetartalom

  • 25% alatti rosttartalom

 

Kiszerelés:

  • Big bag (1000 kg): 1500 Ft + ÁFA, betétdíjas

 

Kiszállítás:

  • Kiszállításra kérjen árajánlatot!

 
 

Cégünkről...

Csapatunk komplex, a biomassza tüzelés teljes vertikumát átfogó tevékenységet végez: 2003 óta sikeresen működő, 100%-ban magyar vállalkozás. Az eltelt több mint egy évtized alatt több mint 200 automata biomassza kazánt telepített országszerte és határainkon túl, több mint 14,4 MW összteljesítményben. A lengyel SAS Metalowo Kotlarski (SAS) és az olasz Ct. Pasqualicchio (CTP) kazánok szerződött magyarországi importőre és hivatalos forgalmazója. Az értékesítésen és telepítésen túlmenően a fenti kazánok garanciális és garancián túli szakszervizét is ellátja országos lefedettséggel.

Totalpellet Kft.

Totalpellet Kft., Pelletgyártó Üzem Agárd-Pálmajor

Totalpellet Kft., Kazánok értékesítése +36306305590

Totalpellet Kft., Kapcsolat Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.