Szerelt kémények
Szerelt kémények
Szerelt kémények

Cégünk az általa forgalmazott kazánokhoz méretezett és a vonatkozó jogszabályoknak, előírásoknak megfelelő szerelt kéményeket is biztosít. A szilárd tüzelésű kazánokhoz általában nagyobb méretű (magasság, átmérő) kémény szükséges, mint a gázkazánokhoz. A kémények belső füstcsöve saválló acélból készül 30-50 mm vastagságú kőzetgyapot-szigeteléssel és koracél vagy alumínium külső borítással. A kémények rendelkeznek a szükséges tartozékokkal: esővédő, huzatnövelő, bekötő- és tisztítóidomok, bilincsek, falikonzolok.

Cégünkről...

Csapatunk komplex, a biomassza tüzelés teljes vertikumát átfogó tevékenységet végez: 2003 óta sikeresen működő, 100%-ban magyar vállalkozás. Az eltelt több mint egy évtized alatt több mint 200 automata biomassza kazánt telepített országszerte és határainkon túl, több mint 14,4 MW összteljesítményben. A lengyel SAS Metalowo Kotlarski (SAS) és az olasz Ct. Pasqualicchio (CTP) kazánok szerződött magyarországi importőre és hivatalos forgalmazója. Az értékesítésen és telepítésen túlmenően a fenti kazánok garanciális és garancián túli szakszervizét is ellátja országos lefedettséggel.

Totalpellet Kft.

Totalpellet Kft., Pelletgyártó Üzem Agárd-Pálmajor

Totalpellet Kft., Kazánok értékesítése +36306305590

Totalpellet Kft., Kapcsolat Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.