SAS kazán GSM modul

Tech EU-65 típusú GSM modul

SAS GSM modul, biomassza kazánokhoz
Tech EU-65 típusú GSM modul

Vezérelje kazánját mobiltelefonról!

 

Működési elv:
A GSM modul kompatibilis a TECH vezérlésekkel, és RS (UTP) összeköttetésen üzemel. Távoli vezérlést tesz lehetővé mobiltelefonról. A készülék minden hibajelentést elküld a felhasználó mobiltelefonjára. Egy SMS küldésével pedig bármikor lekérdezhetjük az aktív hőmérsékleti érzékelők adatait. Egy azonosító biztonsági kód elküldését követően pedig meg tudja változtatni a kazán beállított hőmérsékleti étékeit.

Az EU-65-ös modellnek van 4 kiegészítő bemenete: 2 hőmérsékleti, és 2 kontakt-bemenet, amelyek a kazán bemeneteitől teljesen függetlenek, bármilyen egyéb kiegészítő-információ továbbítására alkalmasak. Ha a hőmérsékleti értékek elérik saját maximumukat vagy minimumukat, a készülék SMS-t küld automatikusan. Ugyanígy jár el a 2 kontakt-bemenet zárása vagy nyitása esetén.

 

Az egység tulajdonságai, funkciói:
•    Kompatibilis bármely RS-kommunikációjú vezérléssel
•    SMS-en keresztüli hőmérséklet-vezérlés
•    SMS-beli vagy hívásbeli riasztást kezdeményez bármely hiba esetén
•    Mobiltelefonról való – távoli – hőmérséklet-beállítás lehetősége
•    Biztonsági kódos készülékvédelem

 

Kiegészítők:
•    Tápegység
•    RS-kábel
•    GSM antenna

 

Specifikációk

M.e.

Tápfeszültség

V

9V DC

Maximum áramfelvétel

mA

100

Transmissziós érték

Mb/s

IEEE 802.3 10 Mb/s

Hálózati csatlakozás

-

RJ 45

Kazánvezérléshez csatlakozás

-

RJ 12

Cégünkről...

Csapatunk komplex, a biomassza tüzelés teljes vertikumát átfogó tevékenységet végez: 2003 óta sikeresen működő, 100%-ban magyar vállalkozás. Az eltelt több mint egy évtized alatt több mint 200 automata biomassza kazánt telepített országszerte és határainkon túl, több mint 14,4 MW összteljesítményben. A lengyel SAS Metalowo Kotlarski (SAS) és az olasz Ct. Pasqualicchio (CTP) kazánok szerződött magyarországi importőre és hivatalos forgalmazója. Az értékesítésen és telepítésen túlmenően a fenti kazánok garanciális és garancián túli szakszervizét is ellátja országos lefedettséggel.

Totalpellet Kft.

Totalpellet Kft., Pelletgyártó Üzem Agárd-Pálmajor

Totalpellet Kft., Kazánok értékesítése +36306305590

Totalpellet Kft., Kapcsolat Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.