Beltéri tüzelőanyag-tárolók
Beltéri tüzelőanyag-tároló

A nagyobb teljesítményű kazánok fogyasztása arányosan nagyobb, így szükségessé válhat, hogy akár 4-20 m3-es tüzelőanyag-tárolóval legyen felszerelve a kazán. Ehhez ajánlja cégünk az egyedi építésű, a helyiség adottságaihoz illeszkedő, maximális térkihasználású külső tüzelőanyag-tárolóit. Kisebb teljesítményű kazánok esetén is hasznos lehet a nagyméretű tároló, amennyiben kis fajsúlyú tüzelőanyaggal fűtünk (napraforgó-héj, szecskázott szárak, egyéb héjak).

Cégünkről...

Csapatunk komplex, a biomassza tüzelés teljes vertikumát átfogó tevékenységet végez: 2003 óta sikeresen működő, 100%-ban magyar vállalkozás. Az eltelt több mint egy évtized alatt több mint 200 automata biomassza kazánt telepített országszerte és határainkon túl, több mint 14,4 MW összteljesítményben. A lengyel SAS Metalowo Kotlarski (SAS) és az olasz Ct. Pasqualicchio (CTP) kazánok szerződött magyarországi importőre és hivatalos forgalmazója. Az értékesítésen és telepítésen túlmenően a fenti kazánok garanciális és garancián túli szakszervizét is ellátja országos lefedettséggel.

Totalpellet Kft.

Totalpellet Kft., Pelletgyártó Üzem Agárd-Pálmajor

Totalpellet Kft., Kazánok értékesítése +36306305590

Totalpellet Kft., Kapcsolat Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.