Kazán alkatrészek

Cégünk az általa forgalmazott kazánok teljes körű alkatrész-ellátását biztosítja országos szinten. A lengyel SAS és olasz Ct. Pasqualicchio kazánok alkatrészeit raktárról, vagy rendelés útján egyenesen a gyártótól szerezzük be. Az alkatrészeket személyesen lehet átvenni a cégünktől vagy postai utánvéttel elküldjük ügyfeleinknek.

 

Az alkatrészek:

kazán-vezérlések, motorok, hajtások, ventilátorok, rostélymozgató egységek, hőmérsékleti érzékelők, szintérzékelők, hallotron szondák, izzító-szálak, kábelek, csigák, kazánajtók, burkolati elemek stb.

Alkatrész-igényét az ajánlatkérő oldalunkon jelezheti, amelyre a lehető legrövidebb idő alatt reagálunk. Amennyiben szeretné, hogy az alkatrészeket a cégünk képzett szakembere szerelje be, az ajánlatkérő oldalunkon szíveskedjen szervizigényét jelezni.

Cégünkről...

Csapatunk komplex, a biomassza tüzelés teljes vertikumát átfogó tevékenységet végez: 2003 óta sikeresen működő, 100%-ban magyar vállalkozás. Az eltelt több mint egy évtized alatt több mint 200 automata biomassza kazánt telepített országszerte és határainkon túl, több mint 14,4 MW összteljesítményben. A lengyel SAS Metalowo Kotlarski (SAS) és az olasz Ct. Pasqualicchio (CTP) kazánok szerződött magyarországi importőre és hivatalos forgalmazója. Az értékesítésen és telepítésen túlmenően a fenti kazánok garanciális és garancián túli szakszervizét is ellátja országos lefedettséggel.

Totalpellet Kft.

Totalpellet Kft., Pelletgyártó Üzem Agárd-Pálmajor

Totalpellet Kft., Kazánok értékesítése +36306305590

Totalpellet Kft., Kapcsolat Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.