Automata hamukihordó-rendszer
Automata hamukihordó-rendszer
Beszerelés előtt az automata hamukihordó-rendszer
Automata hamukihordó-rendszer
Beszerelt automata hamukihordó-rendszer

A komfortszint emelését szolgálja az automata hamukihordó, amely egy duplacsigás, zsilipelt, kapcsolási automatikával ellátott rendszer. Felépítése megakadályozza, hogy a hasznos hő távozzon a tűztérből, ugyanakkor a 0,2-0,6 m3-es külső tárolót ritkábban (akár több hét) és nagyon egyszerűen lehet üríteni.

Cégünkről...

Csapatunk komplex, a biomassza tüzelés teljes vertikumát átfogó tevékenységet végez: 2003 óta sikeresen működő, 100%-ban magyar vállalkozás. Az eltelt több mint egy évtized alatt több mint 200 automata biomassza kazánt telepített országszerte és határainkon túl, több mint 14,4 MW összteljesítményben. A lengyel SAS Metalowo Kotlarski (SAS) és az olasz Ct. Pasqualicchio (CTP) kazánok szerződött magyarországi importőre és hivatalos forgalmazója. Az értékesítésen és telepítésen túlmenően a fenti kazánok garanciális és garancián túli szakszervizét is ellátja országos lefedettséggel.

Totalpellet Kft.

Totalpellet Kft., Pelletgyártó Üzem Agárd-Pálmajor

Totalpellet Kft., Kazánok értékesítése +36306305590

Totalpellet Kft., Kapcsolat Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.