Fűtővíz- és HMV tárolók (pufferek)
HMV tároló
Puffer
HMV tároló
Puffer

A fűtési körbe iktatott direkt tároló egyenletesebbé teszi a fűtési rendszer működését, rövidebb idő alatt jut el a fűtési melegvíz a radiátorokhoz, ha a szobai termosztát hőigényt jelez a fűtendő helyiség részéről.
A használati melegvíz (HMV) tároló (indirekt tároló) pedig gondoskodik arról, hogy mindig rendelkezésre álljon megfelelő mennyiségű melegvíz. A hozzá tartozó elektromos fűtőbetét pedig lehetővé teszi, hogy a fűtési szezonon kívül, amikor a pellet kazán nem üzemel, a villamos hálózatról táplálva állítsunk elő használati melegvizet.

Cégünkről...

Csapatunk komplex, a biomassza tüzelés teljes vertikumát átfogó tevékenységet végez: 2003 óta sikeresen működő, 100%-ban magyar vállalkozás. Az eltelt több mint egy évtized alatt több mint 200 automata biomassza kazánt telepített országszerte és határainkon túl, több mint 14,4 MW összteljesítményben. A lengyel SAS Metalowo Kotlarski (SAS) és az olasz Ct. Pasqualicchio (CTP) kazánok szerződött magyarországi importőre és hivatalos forgalmazója. Az értékesítésen és telepítésen túlmenően a fenti kazánok garanciális és garancián túli szakszervizét is ellátja országos lefedettséggel.

Totalpellet Kft.

Totalpellet Kft., Pelletgyártó Üzem Agárd-Pálmajor

Totalpellet Kft., Kazánok értékesítése +36306305590

Totalpellet Kft., Kapcsolat Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.