Impresszum

Weboldalunk és aloldalaink* valamennyi tartalmi- illetve formai eleme szerzői jogvédelem alatt áll. Bármely tartalmi elem felhasználásához a Totalpellet Kft. előzetes írásbeli engedélye szükséges.

Weboldallal kapcsolatos észrevételeit írja meg Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Totalpellet Kft.

1147 Budapest, Kerékgyártó u. 11. fszt/4.

 

*Alodalaink:

SAS pellet kazánok

CTPasqualicchio biomassza kazánok

Gama Pardubice pelletprések

Teagle szecskázó rendszerek

 

Főmenü

Cégünkről...

Csapatunk komplex, a biomassza tüzelés teljes vertikumát átfogó tevékenységet végez: 2003 óta sikeresen működő, 100%-ban magyar vállalkozás. Az eltelt több mint egy évtized alatt több mint 200 automata biomassza kazánt telepített országszerte és határainkon túl, több mint 14,4 MW összteljesítményben. A lengyel SAS Metalowo Kotlarski (SAS) és az olasz Ct. Pasqualicchio (CTP) kazánok szerződött magyarországi importőre és hivatalos forgalmazója. Az értékesítésen és telepítésen túlmenően a fenti kazánok garanciális és garancián túli szakszervizét is ellátja országos lefedettséggel.

Totalpellet Kft.

Totalpellet Kft., Pelletgyártó Üzem Agárd-Pálmajor

Totalpellet Kft., Kazánok értékesítése +36306305590

Totalpellet Kft., Kapcsolat Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.