Hőközpont referencia

"Szakmailag felkészült, fiatal, lendületes csapat, több alkalommal is dolgoztunk már együtt. Bátran merem ajánlani Őket!"

Juhász Péter, Silvestris & Szilas Kft.

Pellet Szerviz Kft. SAS Eco agripellet kazán referenciaSAS ECO 3.0 (36kW)

Pellet Szerviz Kft. SAS Eco kazán

Partner: Pellet Szerviz Kft.

Helyszín: Törökbálint

Funkció: Iroda fűtése
Tüzelőanyag: Mezőgazdasági és takarmányipari melléktermékek

 

Tekintse meg a helyszínen!

SAS Agro-Eco pelletkazán, hőközpontSAS AGRO-ECO 3.5 (42 kW) kazánnal szerelt hőközpont

SAS Agro-Eco pelletkazán, hőközpont

 

Vertikál Zrt.

Helyszín: Polgárdi

A hőközpont egy hulladék-feldolgozó vállalat irodaházát fűti. Felszereltsége: kazán, automata hamukihordó-rendszer, 5 m3-es tüzelőanyag-tároló feltöltő-automatikával, világítással, fűtési és elektromos szerelvények, szerelt kémény villámhárítóval. A fagy ellen fűtőkábel védi a csővezetékeket.

SAS Agro-Eco pelletkazán, hőközpontSAS AGRO-ECO 5.0 (58 kW) kazánnal szerelt hőközpont

SAS Agro-Eco pelletkazán, hőközpont

 

AVE Zöldfok Zrt.

Helyszín: Som

A hőközpont egy hulladékkezelő társaság irodaházát fűti. Felszereltsége: kazán, automata hamukihordó-rendszer, 5 m3-es tüzelőanyag-tároló feltöltő-automatikával, világítással, fűtési és elektromos szerelvények, szerelt kémény villámhárítóval. A fagy ellen fagyálló folyadék védi a rendszert, amely egy hőcserélőn keresztül adja át a hőt a fűtési rendszernek.

SAS pelletkazán, hőközpont75 kW-os automata pelletkazánnal szerelt hőközpont

SAS pelletkazán, hőközpont

 

Zöld Hő Szerviz Kft.

Helyszín:Székesfehérvár

A hőközpont egy hőszolgáltatással foglalkozó társaság irodaházát fűti. Felszereltsége: kazán, 5 m3-es tüzelőanyag-tároló feltöltő-automatikával, világítással, fűtési és elektromos szerelvények, szerelt kémény villámhárítóval, HMV-tartály.

SAS AGRO-ECO 7.0 (78 kW) kazánnal szerelt hőközpont

 

Zöld Hő Szerviz Kft.

 

Helyszín: Székesfehérvár

A hőközpont egy hőszolgáltatással foglalkozó társaság irodaházát fűti. Felszereltsége: kazán automata hamukihordó-rendszerrel, 6 m3-es tüzelőanyag-tároló feltöltő-automatikával, világítással, fűtési és elektromos szerelvények, szerelt kémény villámhárítóval.

Cégünkről...

Csapatunk komplex, a biomassza tüzelés teljes vertikumát átfogó tevékenységet végez: 2003 óta sikeresen működő, 100%-ban magyar vállalkozás. Az eltelt több mint egy évtized alatt több mint 200 automata biomassza kazánt telepített országszerte és határainkon túl, több mint 14,4 MW összteljesítményben. A lengyel SAS Metalowo Kotlarski (SAS) és az olasz Ct. Pasqualicchio (CTP) kazánok szerződött magyarországi importőre és hivatalos forgalmazója. Az értékesítésen és telepítésen túlmenően a fenti kazánok garanciális és garancián túli szakszervizét is ellátja országos lefedettséggel.

Totalpellet Kft.

Totalpellet Kft., Pelletgyártó Üzem Agárd-Pálmajor

Totalpellet Kft., Kazánok értékesítése +36306305590

Totalpellet Kft., Kapcsolat Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.