Pelletprések

Gama Pardubice pelletprés
TL 700 granulátor szálas takarmány, fűrészpor, kukorcia, etc. pelletálására
Gama Pardubice TL 700 pelletprés belülről
Kollergörgő és matrica
Gama Pardubice TL 700 pelletprés fejrész
Kollergörgő és matrica

A Totalpellet Kft. a hivatalos magyarországi forgalmazója, szervizelője és gyári alkatrészellátója a GAMA Pardubice síkmatricás granulálóknak és pelletpréseknek. Vállaljuk: új prések értékesítését garanciális háttérrel, prések teljeskörű felújítását az összes alkatrész új, gyári alkatrészre cserélésével, prések szervizelését, karbantartását, alkatrész-utánpótlását!
 

Pelletprések és egyéb termékeink:

  • TL 600-as pelletprés 55 vagy 75 kW-os motorral
  • TL 700-as pelletprés 75 vagy 90 kW-os motorral
  • A fenti présekhez szükséges összes gyári alkatrész
 
A GAMA prések 16 különböző matrica - görgő - kollerfej konfigurációval szerelhető, ezáltal lehetővé téve, hogy bármiből pelletet gyártsanak, ami pelletálható. Néhány ezek közül: fűrészporok, naprafogóhéj, szálas termények (szalma, széna, , kukoricaszár, egyéb szárak, lucerna stb.), takarmány-alapanyagok, szemes termények, rostaalj, malmi porok stb.
 
A termékekkel és az árakkal kapcsolatban kérje ajánlatunkat!

Cégünkről...

Csapatunk komplex, a biomassza tüzelés teljes vertikumát átfogó tevékenységet végez: 2003 óta sikeresen működő, 100%-ban magyar vállalkozás. Az eltelt több mint egy évtized alatt több mint 200 automata biomassza kazánt telepített országszerte és határainkon túl, több mint 14,4 MW összteljesítményben. A lengyel SAS Metalowo Kotlarski (SAS) és az olasz Ct. Pasqualicchio (CTP) kazánok szerződött magyarországi importőre és hivatalos forgalmazója. Az értékesítésen és telepítésen túlmenően a fenti kazánok garanciális és garancián túli szakszervizét is ellátja országos lefedettséggel.

Totalpellet Kft.

Totalpellet Kft., Pelletgyártó Üzem Agárd-Pálmajor

Totalpellet Kft., Kazánok értékesítése +36306305590

Totalpellet Kft., Kapcsolat Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.